Literatura

Newtons apple (wiersz)

DonnyDonowitz

In Woolsthorpe  there was a tallented young man

who sat under a tree to avoid a tan

an apple fell

it hit him well

gravity not hospital became his plan


przysłano: 3 pazdziernika 2016 (historia)

Inne teksty autora

The drunk
DonnyDonowitz
In the fashion
DonnyDonowitz

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca