Literatura

na wyciągnięciu ręki (wiersz)

Yaro

w życiu piękna  wieczność
 
chwile ułożone w bukiet kwiatów
zanurzone korzenie w wazonie
konewka  wody by nie uwiędły
 
 w jeziorze  świata
 dosięgam marzeń 
nie osiągalne dla ściętej głowy
 
nie unoszę  białej flagi 
gdy cel na wyciągnięciu ręki
 
rozbity w przestrzeni kosmosu
znikam


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Franz K.
Franz K. 25 pazdziernika 2016, 15:13
Tej, matka ci nie rzekła: nie napierdalaj tyle synek?;)
Zamulasz tymi swemi textami bez pardonu.
Może po3taj trochę poezji?
Yaro
Yaro 25 pazdziernika 2016, 18:20
Nic nie mówiła..
przysłano: 24 pazdziernika 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca