Literatura

the billism (wiersz)

secator

komisarzu - przy telefonie jack brentwood

to jakaś burleska, to się nie trzyma kupy

"skrawki materiału zwłok marilyn monroe

badane w tajnym laboratorium si aj ej

wykazały de en a płetwala błękitnego

co wskazuje na cichego sprawcę zgonu

- wielorybniczy statek z los angeles"

 

skończysz w betonowych trzewikach.

ostatecznie na coś człowiek musi umrzeć

 

zabiorę cię w górę rzeki do źródła czyli

międzystanową sześć sześć do chicago

tam albo przejrzysz albo jim beam

wypali ci ślepia na zawsze. damn right

 

  'pewnego ranka budzisz się w kostnicy

  z niewielkim otworem w czaszce

  przez który ulatnia się twoja filozofia'

 

tajemnice ameryki to sejf ala capone

niezwykła kolekcja pojazdów elvisa

pośmiertna maska zakłutego tarantino

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 3 listopada 2016, 22:44
...x l a x
secator
secator 4 listopada 2016, 16:41
To i ja wiem. Wpadłem po starej znajomości ;-)
przysłano: 3 listopada 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca