Literatura

Pstryk w mig (wiersz)

Sheva Zimerman

Cisza, nikogo pewnie tam, pstryk w mig

i

ciemność uderza, koniec świata

apokalipsa zaskoczenia 

niczym nie zmącona

cisza i nagle

plusk

kto to tam?

zapal światło, sram

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 listopada 2016 (historia)

Inne teksty autora

Na Boga
Wojciech Kruk
Wojenko wojenko
Wojciech Kruk
Święta trójca
Wojciech Kruk
Ecce homo
Wojciech Kruk
Widziałem piekło
Sheva Zimerman
Wielkie odkrycie
Sheva Zimerman
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca