Literatura

Tolerancja (wiersz)

forever987

To ważna cecha każdego człowieka,

Bo sam przecież nie wiesz, co Cię w życiu czeka.

Szanuj innych bardzo,

Bo ludzie tym nie gardzą.

Nie kpij z wyglądu, nazwiska czy narodowości,

A niejednego człowieka doprowadzisz do radości.

Nie naśmiewaj się z innego,

Bo zapewne nikt nie chce tego.

TOLERUJ INNEGO

BO TO COŚ PIĘKNEGO!


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 listopada 2016 (historia)

Inne teksty autora

Gitara
forever987
Radość
forever987

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca