Literatura

TROFAST 159,- (wiersz)

Kamil Szewczyk

wypalając ostatnie minuty dnia
wzrok jak popiół opada na zdjęcie

drewniany regał z trzema plastikowymi pojemnikami
przyda się
do segregacji

zerkam na główkę bawiącego się obok dziecka
nie więcej niż trzy na pojemnik

poczekam na lepszą ofertę


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Podoba mi się
12 grudnia 2016, 20:48
@szanta: dzięki, mi też, ale powinni większe robić te pojemniki
przysłano: 8 grudnia 2016 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca