Literatura

ciało zna siłę ciężkości (wiersz)

bogna

jak siostra słońca
siedmiu tysięcy stopni
wygina lekko moje ramię
dzieląc się tlenem w oceanie 


śledzi oddech czasu

momenty

 

obserwuje myśli
które przeszły obok milosci


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski 11 stycznia 2017, 11:29
Śledzie oddychające czasem
momentalnie wpadają w sieć

:-)
przysłano: 8 stycznia 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca