Literatura

drzewo (wiersz)

Yaro

 niebo jest dla aniołów i świętych

na czereśni pełno nabrzmiałych owoców
drzewo trzeszczy gałęzie ugięte 

wspinam się na szczyt

 alpinista w górach

z nieba spogląda anioł 
panuje nad tym żebym nie spadł 
w otchłań piekła
 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 stycznia 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca