Literatura

coś tu nie gra (wiersz)

Yaro

zagubiłem się
w świecie wielkim jak ty
oszukało życie 

 

padał deszcz

czas nie zatrzymał się w miejscu 

 

siwe włosy ozdabiają głowę
obrączki blask jakiś blady
przypominam ślubowałem tobie


porysowane życie

zdarte jak płyta
coś tu nie gra


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 stycznia 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca