Literatura

kat na emeryturze (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

krew na rękach nie pali

wyrzutem sumienia

wypływa czasami jak

sympatyczny atrament

gdy słońce gmera w pamięci

 

ksiądz co dyma dzieci

nie chce dać rozgrzeszenia

niech spierdala do swojego piekła

mogę go tam wysłać

parę kropli więcej zardzewieje

pod paznokciami


niczego sobie+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 1 lutego 2017, 22:43
dobre:)
Bogusław Uściński 2 lutego 2017, 11:05
Każdego kto dyma dzieci bym tam wysłał... Czy chcesz zastosować jakieś wyjątki?
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski 2 lutego 2017, 11:51
nie, i lepiej żeby żaden taki zjeb nie wpadł w moje ręce, taki grzech wziąłbym na siebie
Bogusław Uściński 2 lutego 2017, 15:26
I tu jestem z Tobą całkowicie
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Zwykłe, dosłowne podsumowanie rzeczywistości. Gdzie tu wiersz?
jez7
jez7 3 lutego 2017, 04:16
jak myślicie dlaczego jeden pedofil któremu sędzia wymierzył karę więzienia prosił o karę śmierci?
Mi Lo
Mi Lo 3 lutego 2017, 12:38
treść ok,ale to tylko publicystyka.
a ja bym chciał z tego krwisty wiersz.
o tym, jak skurwensyna na początku przyduszasz,
a potem taboretem jak tablicą mojżeszową w jaja za każde przykazanie
i łbem o ścianę, by się przed śmiercią nauczył, czego się nie dotyka.
przysłano: 1 lutego 2017 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca