Literatura

z kijem w dłoni (wiersz)

Yaro

przestać się nie bać

 

kroczyć drogą 

w nieznane 

 

witać ludzi

 

 słać uśmiechy

czytać  troski  z oczu

 

dać nadzieję

niech nie wieje

 

prawdziwy człowiek

nie kłamie

 

 w sercu  z miłością 

pod rękę z ukochaną 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 lutego 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca