Literatura

ja cacuś i ja cybeb i ja comback (wiersz)

Zapomniana Szanta

 

Halleluja po polsku 
znów jesteś
ja cacuś i ja cybeb i ja comback 
to ty bez chwytów 
tych niedozwolonych 
ciepłoczuły i ciepłolubny 
ciernisty cirrus 
cisak ciupaga 
efektowne ciurkadełko 
górskich potoków ułomek 
Servus observantissimus 
z Jokerem błazeńskiego sojuszu 
wolę cię bardziej niż kury


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Plusy za porównanie - ciernisty cirrus oraz za ładną przerzutnię:

" efektowne ciurkadełko
górskich potoków ułomek"

Całość jednak nie powala. Pewne rzeczy i poszukiwania jakby na ślepo.
Zapomniana Szanta
Zapomniana Szanta 2 lutego 2017, 22:06
Dziękuję za opinię , mile widziana bo ja zapomniana ;)
przysłano: 2 lutego 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca