Literatura

praca czyni miszcza (wiersz)

nieznajomek

nikt mi nie powie

na Wywrocie najlepsi

poezji miszczowie

 

ja nie bredze

chcę być miszczem

dlatego tu siedze

 

mam skryte marzenie

dostać jakąś gwiazdkę

czyli wyróżnienie

 

hej,,,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


słaby 1 głos
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Dhervhel 13 marca 2017, 14:48
Na temat i bez hipokryzji ;-)
kopia cesarza internetu 13 marca 2017, 19:23
Tak jest,,,
przysłano: 13 marca 2017 (historia)

Inne teksty autora

chyba jestem artystą
kopia cesarza internetu
tłusta plama
kopia cesarza internetu
tłusta plama
kopia cesarza internetu
wyróżnienie
cesarz internetu
kacabaja
nieznajomek
pączkowanie
nieznajomek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca