Literatura

SPINA (wiersz)

Marta Kruk

 

Spina to nic dobrego

Chociaż zrobi ład we włosach

to i tak więcej da złego

 

Można ją nosić w pracy, na pokaz

ale też można schować do kieszeni

Trzeba z nią uważać

bo gdy się wbije w kolano

to krwi nie zatamujesz

I z zaskoczenia śmierci nie ominiesz 

 

Spina to nic dobrego

Może dodaje stylu i pomaga w natłoku spraw

ale gdy pęknie, nie będzie co zbierać


przysłano: 20 marca 2017 (historia)

Inne teksty autora

Za ciszą
Marta Kruk
WYWROTKA
Marta Kruk
AMOLKA
Marta Kruk

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca