Literatura

tłusta plama (wiersz)

kopia cesarza internetu

Wywrota jak rajdowiec jedzie

ze Szczecina wiezie śledzie

daje ostro w pedał czadu

może zdąży do obiadu

 

z nieba leje się spiekota

oj,,, rozjechała kota

 

 

 

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 28 marca 2017 (historia)

Inne teksty autora

chyba jestem artystą
kopia cesarza internetu
tłusta plama
kopia cesarza internetu
wyróżnienie
cesarz internetu
praca czyni miszcza
nieznajomek
kacabaja
nieznajomek
pączkowanie
nieznajomek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca