Literatura

sztandary (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

„Będzie wojna, będzie wojna, będzie krwawa rzeź”

Siekiera

 

moi drodzy milusińscy

w koszulkach z kotwicą

spełnią się wasze marzenia

własną piersią będziecie

bronić katolickiej ojczyzny

oby to jednak nie były plecy

i tylko chciałbym przypomnieć

że nawet do spierdalania

potrzeba odrobinę rozumu

a postrzał w dupsko

jest mało chwalebny

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IRlNfX3P5_4


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 16 kwietnia 2017, 18:24
tekst dla tchórzy ...
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski 17 kwietnia 2017, 17:09
odwaga na koszulce kosztuję niewiele :-)
Yaro
Yaro 18 kwietnia 2017, 16:58
koszulka jak koszulka (możne i kosztuje niewiele)
ważne co w sercu się czuje i czy jesteśmy w stanie obronić swoją rodzinę niezależnie od wyznania .
przysłano: 16 kwietnia 2017 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca