Literatura

"LOS" (wiersz)

Róża

Losem jest to czego nie da się dotknąć , to siła , która prowadzi

 

Nas do Siebie...

 

Los potrafi czasem być - "okrutny" , lecz pamiętajmy , że i My

 

Go - "budować " również możemy...

 

Losem możemy nazwać - " Szczęściem w Miłości"...

 

Los to " Płytka Woda która Nas Unosi"...

 

Los może Nas Zmienić i Dodać Nam Skrzydeł...

 

To właśnie Los , potrafi być - "nieprzewidywalny"...

 

" A Miłość..?"- ktoś się może spytać...

 

"Miłość i Los " - mają wiele wspólnego ze Sobą...

 

"Miłość i Los"- potrafi być czasem - "taką samą osobą"...

 

I nie ważne na ile Los Nas Posłucha...

 

Próbujmy Chwytać Życie i Je Opisywać Swoimi Własnymi Słowami...

 

Próbujmy również Słuchać Bicia Swego Serca...

 

LOS POTRAFI BYĆ DLA NAS CZYMŚ "NIEPRZENIKNIONYM"- BO TO CO NAM 

 

DAJE TO NASZE ŻYCIE, KTÓRE JEST NA NIM- "ZBUDOWANE" !!!

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 22 kwietnia 2017, 17:58
...rozklepana ka-ta-stro-fa!!!!
przysłano: 22 kwietnia 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca