Literatura

Jakoś tak (wiersz)

mozetojamozenie

 

Lżej jakoś na głowie
i w głowie się zrobiło
 
Ciszej jakoś 
i przytulniej się stało
 
Przyjemniej gdy myśli mniej
i nie trzeba ich w ucieczce wyręczać
 
Milej jakoś teraz czas swój
ze swoimi myślami spędzać

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 22 kwietnia 2017, 22:17
...nictu
przysłano: 22 kwietnia 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca