Literatura

pierdolenie (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

jest taka wiązana mowa

tak ślicznie przejebana

co gryzie mózg jak pitbull

wycieka szparami ślimaka

kiełbasą przez ser pleśniowy

z przedszkola do trolla

więc panie i panowie

zapraszamy na karuzelę

opowiemy sobie bajkę

albo stworzymy nową

prawdziwszą historię

co jest jak kurwa

wielokrotnie dziewicą

 

zostawmy słowa

abstrakcja farby w muzyce

zamknie emocje bezosobowo

a akordeon napierdala

dźwięki jak z boscha  

to taki malarz był

w przeciwieństwie do pralki

gadającej gaciami w bębnie


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Beta
Beta 23 kwietnia 2017, 06:54
A to co, hip-hop ?
Mithril
Mithril 23 kwietnia 2017, 18:55
"jest taka wiązana mowa

tak ślicznie przejebana co gryzie mózg jak pitbull
wycieka szparami ślimaka
kiełbasą przez ser pleśniowy z przedszkola do trolla
więc panie i panowie zapraszamy na karuzelę
opowiemy sobie bajkę albo
stworzymy nową prawdziwszą historię

co jest jak kurwa wielokrotnie dziewicą

zostawmy słowa
abstrakcja farby w muzyce zamknie bezosobowo >emocje<
a akordeon napierdala dźwięki jak z boscha
to taki malarz był

w przeciwieństwie do pralki
gadającej gaciami w bębnie"
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski 24 kwietnia 2017, 07:30
:-) podoba mnie się, taka wersyfikacja
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 22 kwietnia 2017 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca