Literatura

miłość nie wybacza (wiersz)

Yaro

miłość to nie żaden kompromis

nie wybacza

może błądzę

 

rozkwita kwieciem

rani cierniami delikatnymi jakże ostrymi

miłości nie ma z rozsądku 

 

nie pomoże

to droga 

 

za przyjaciół

za wrogów 

zdolna zabić 

 

mówią wybacz

ona nie wybacza 

podążam jej drogą 

 

ona ma mnie za nic

nie potrafię zapłacić 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 maja 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca