Literatura

dłubię w nosie łokciem (wiersz)

Yaro

poleżę na obłokach
żona mówi że bycie  leserem

to moje credo
nie wierzcie w to


mam syna

będzie wojownikiem jak ojciec 

(ponoć ja)
mam dom
posadziłem drzewo

w ogrodzie po grillowaniu
szukam drogi do domu


szukam kombinuję
dłubię w nosie
łokciem wydziobuję

 

nie odnajduję

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
I'm not a robot
I'm not a robot 12 maja 2017, 23:30
dobrze, że nie kolanem :)
Yaro
Yaro 13 maja 2017, 18:42
albo dużym palcem stopy:)
przysłano: 12 maja 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca