Literatura

sznurem (wiersz)

Yaro

nie dzwoni do mnie nikt prócz ciszy

wracam późno sprawdzasz mój telefon

odbierasz gdy szef kompanii zadzwoni

 

spętany dłońmi

zazdrościsz

gdy mnie gościsz pośród obcych

 

kobiety są i będą za żołnierzami

jak malowani

kochać wojenki nie przestali


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 13 maja 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca