Literatura

absynt (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

najebać się

nie! ważne jak

nie! ważne z kim

nie! ważne gdzie

 

złota muzyka biegnie

śladem białych ścieżek

chyba miał racje Baudelaire

wyobraźnia nieskończona

nie ma czego poszerzać

 

najebać się

nie! ważne jak

nie! ważne z kim

nie! ważne gdzie

 

święty wrzask oburzenia

ginie w transowym rytmie

padnie niejeden z tych

co chcą polecieć

takie życie 

 

najebać się

nie! ważne jak

nie! ważne z kim

nie! ważne gdzie

 

macie racje mądrale

to już samo dno

trzeźwy do utraty przytomności

używam dialektyki logiki

oraz innych kurwa narkotyków


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Figa
Figa 12 czerwca 2017, 23:16
Tekst w sam raz dla kapeli punck rockowej. Jak to zagrają to chętnie posłucham, bo lubię punck rocka.
przysłano: 10 czerwca 2017 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca