Literatura

kufer (wiersz)

Yaro

patrzę każdego dnia 
dni ubrane we wszystkie lata

 

widzę stary kufer 
otwieram wieko


może odnajdę coś 

co

mnie oczaruje 

 

bądź przypomni
ciebie z
tamtych dni
gdy nie byłaś taka siwa

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Figa
Figa 12 czerwca 2017, 23:17
ciekawa puenta
Yaro
Yaro 13 czerwca 2017, 11:23
dzięki:)
Yaro
Yaro 14 czerwca 2017, 19:28
pozdrawiam ciepło :-)
przysłano: 11 czerwca 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca