Literatura

w tym zawieszeniu (wiersz)

gaj

 
gdy półmrok ukrywa wiadome
za maską 

 

różnic wbitych w czas przeszły
ustalony do niewymownego
nieharmonicznego kwilenia tęsknoty

 

znieruchomiałej między lękiem a nadzieją

jesteś kaleką 


bez słów potykasz się mówiąc upadasz

mroczny w połowie świetlny na pół
na czworo dzielisz ósmą część włosa

 

www.youtube.com/watch?v=49tpIMDy9BE

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Małgosia
Małgosia 20 czerwca 2017, 09:35
co miałeś na myśli cyt;" na czworo dzieliśz ósma część włosa" ?
gaj
gaj 20 czerwca 2017, 16:05
małostkową ocenę możliwości :)
gaj
gaj 20 czerwca 2017, 16:11
www.youtube.com/watch?v=inb8MMZ-QmA :)
przysłano: 20 czerwca 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca