Literatura

" RANKIEM SIĘ BUDZĘ" (wiersz)

Róża

RANEK , WITA MNIE Z UŚMIECHNIĘTĄ TWARZĄ SŁOŃCA...

 

TEN RANEK , TWORZY JAKIŚ - DZIWNY OPTYMIZM , KTÓRY DAJE MI POCZUĆ CIEPŁO...

 

WIECIE, KIEDY TAK SIĘ STAJE RANO , TO AŻ SERCE SIĘ BUDZI...

 

ALE  TRUDNO JEST WSTAĆ OT TAK , NAWET GDY SIĘ NIE CHMURZY...

 

TO CO ZOSTAŁO NAM DANE JUŻ DAWNO TEMU, PRZYNOSI I KORZYŚCI...

 

WSZAK , POWIEM WAM , ON I JA - TO PRAWDZIWI ARTYŚCI...

 

ŻADNA CHMURA , NIGDY NIE ZDOŁA ZABRAĆ NAM SŁOŃCA I NIEBA,

 

I TAK NAPRAWDĘ - TO  ŻADNYCH ŻYCIOWYCH CHMUR NAM NIE POTRZEBA...

 

ABY ZAKOŃCZYĆ OTO TEN WIERSZ , POWIEM WAM:

 

" GDY WITA MNIE SŁOŃCE CIEPŁE I DELIKATNE LAZUROWE NIEBO, AŻ CHCE SIĘ ŻYĆ " !


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 5 sierpnia 2017, 11:08
Piszesz: "ABY ZAKOŃCZYĆ OTO TEN WIERSZ..."
Pytam: jaki wiersz? tu nie ma wiersza, tylko obiegowe hasła, wykrzyczane na czytelnika wielkimi literami jak ryk lwa.
Czy Ty nie wiesz, że duże litery w internecie oznaczają krzyk, wrzask?
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 5 sierpnia 2017, 18:59
a co to a co?
Xero
Xero 15 sierpnia 2017, 19:51
Prawdziwy artysta nam się tu okazał... szkoda że raczy nas tu "nibypsaniem" ;) Kiedyś było lepiej, wywrota opływała w użytkowników co jeden to lepszy i ileż było komentarzy... Wiem teraz to nie chce się nikomu komentować tej grafomani co tu wrzucają użytkownicy, w tym ja hehe...
przysłano: 4 sierpnia 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca