Literatura

razem łatwiej (wiersz)

Yaro

kocham czas tą noc
spotkały się nasze oczy
na drodze pełnej przeszkód 
złych ludzi 
co oceniają portfel
mają człowieka za nic

 

serca co czują stęskniona dusza
słony smak 
mokrych oczu przy poduszce 

rozłąka łączy szepty 


dobre słowa kwiaty w dłoni

przy samym wejściu w drzwi 
pocałunek namiętny 

 

cierpliwie czekałem

ty też czekałaś
na zawsze razem

w chwili tej 
łatwiej żyć gdy serca biją

w jednym rezonansie

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 sierpnia 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca