Literatura

****** (wiersz)

Enturiarium Minuk

Pokażę ci może kiedyś co to jest szczurza twarz, Człowieku

Myślisz sobie, że szczurza twarz to twarz szczura wzięta i nałożona na twarz człowieka

Nie to byłby człowiek z twarzą szczura przykręconą i przyszytą

Chodzi o to, że twarz szczura to psychiczność szczura wgłębiona w psychiczność człowieka

A przy niej jest nóż do obrony

 

 

następuje miłość pomiędzy psychicznością szczura a psychicznością człowieka,

goszczącego w swojej jaźni szczurzą psychiczność


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 23 sierpnia 2017, 07:24
...dyrdymalizm
Enturiarium Minuk
Enturiarium Minuk 23 sierpnia 2017, 07:33
o ho ho ho dalej te same emocje
Enturiarium Minuk
Enturiarium Minuk 23 sierpnia 2017, 07:37
ja do Pańskiej poezji nie jestem negatywnie nastawiony
Mithril
Mithril 23 sierpnia 2017, 08:56
"Enturiarium Minuk godzinę temu
o ho ho ho dalej te same emocje"

"Enturiarium Minuk godzinę temu
ja do Pańskiej poezji nie jestem negatywnie nastawiony"

...gdzie ty w jednym słowie wyczytałeś emocje i negatywne nastawienie?
Enturiarium Minuk
Enturiarium Minuk 23 sierpnia 2017, 09:03
no przecież dyrdymalizm???
Mi się to po faktach wydają sprawy głębokie, poza ludzkie jasne że forma ostateczna... a i tak jest dla mnie ok. Bo ja tam sobie nie zazdroszczę takich przeżyć :)
przysłano: 22 sierpnia 2017 (historia)

Inne teksty autora

Niezależność
Enturiarium Minuk
Włosy planet
Enturiarium Minuk
Przenoszenie
Enturiarium Minuk
Wewnątrz/Zewnątrz
Enturiarium Minuk
Samobójstwo albo poetyzowanie
Enturiarium Minuk
Delikatność
Enturiarium Minuk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca