Literatura

między nami nic (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

byłem dzisiaj w chruśniaku
naszym wspólnym więc starym
nie ma już w nim dzieciaków
nie ma słońca i malin

nie ma twoich uśmiechów
i gałązki łaskotki
nie ma wina i grzechów
ani ciotki idiotki

która chciała zabronić
nam miłości najpierwszej
nie ma też twoich dłoni
przytulonych do wierszy

za to jest dotyk ciszy
zapach wspomnień o tobie
przyjedź miła usłyszysz
chruśniak tęskni jak człowiek


dobry+ 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
jestem robotem i mam romans z kotem
jestem robotem i mam romans z kotem 9 września 2017, 22:18
(przepiękny)
Małgorzata
Małgorzata 10 września 2017, 15:31
Cudowny
przysłano: 9 września 2017 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca