Literatura

nawiasu w finale jeszcze nie zamykam bo zbyt (wiersz)

Arkadiusz R. Skowron

 

 przypomina rzęsę

albo drzazgę z oka wpamiętuj-e-ę się

ciągle że krzyż

 

odwrócony półkolem

jest jak miecz wyciągnięty na gott-o-w-ość aby

na przykład dla przykładu

nadziać inne Się na rozkład(YYY)

po-wieczne ***-a/men-*** (bez mrugów) (bo tak

lepiej) (czego mi może lepiej nie bo

będzie---_ sic! krwinka

po k-_r***-wince strugami)

i

że jakim kto orężem takim i

po bojach i wybojach (pozwól mi nie do-_-do-

dokończyć

tego z-_-_dania póki jeszcze

nie

zapamiętałem

nie zapomniałem

nie za----)(i nietęskne mi

takie a/men

 

do którego nie do-_-do-

-będę

bo

to

 

nie tędyczy

szczęśliwie

 

po prawdzie


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 września 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca