Literatura

szukam sensu (wiersz)

Yaro

wolny jak ptak 
jedynie skrzydeł brak

 

jesteś sobą
piękna to fakt

 

świecisz 
słońce na niebie
wirujesz
światłem nocy gwiazd

 

niebezpieczna
broń zadaje sen

 

życie wiecznym

jest
ukryty sens

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 września 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca