Literatura

POEMAT KRÓTSZY O PICIU I RZEZI (wiersz)

GADA DADA

ryba w piasku, czekolada pustynna,

gada garb, coś jak praga,

dada, zabawa,

smiech, składnia panna

worek z dnem

obawa, obława kotem

objawienie w blasku, ciemięże

nie grą, ale

ikrą gra to stos

rozkład jak

godzina odjazdu do

zamiejscowych obierków,

egzotyka współczesna czyli

koktajl z  bambusa, lukrecja, liść,

gdyby mówć

anegdota jedynie o

ogładzie picia

dana semantyka

narysowana szpilką albo ołowkiem,

nawet masłem,

tabletką,

rzezią

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 pazdziernika 2017 (historia)

Inne teksty autora

Przemieszczenia
GADA DADA
DALEJ
GADA DADA

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca