Literatura

Glory Hole (wiersz)

abc

„I crouch on the opprobrious floor, waiting, while before me

are pictures of angels with wings, and of saints”

 

Mutsuo Takahashi

 

Hostessy artystyczne pseudo to Alicja

w pracy wyobraża sobie

że szczelina ten otwór w ciemnościach

„bezkresna otchłań wciągająca wszystko”

jest taflą jeziora Berryessa

lub mesą stewardów po drugiej stronie ulicy

gdzie mili chłopcy w darkroomie

obsługują slingi kozły i leżanki

Ale to też praca jak wyczarowywanie

białego królika szalonego kapelusznika

kota z Cheshire produkcja fast-foodu

gdy nie jest się już młodą ani ładną

ale ma się delikatne dłonie

wystarczy odpłynąć zamknąć oczy

wykonując fellatio w składziku wypinając pupę

opróżniając grzecznym i kulturalnym panom

jak i tym co nie czują chęci

porozmawiania przez dziurę

A przecież to Hölle ten przerębel

sos Mad Dog Inferno performance

ma smak słodki i słony jednocześnie

gdy jest się pojemnikiem

na spermę

 


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
jestem robotem i mam romans z kotem
jestem robotem i mam romans z kotem 8 pazdziernika 2017, 02:14
odnoszę wrażenie, że Autor zaczyna być monotematyczny i wtórny.
abc
abc 8 pazdziernika 2017, 02:20
Wtórność i monotematyczność mi nie grozi drogi zoilu, poczytaj swoje hm. dzieła.
jestem robotem i mam romans z kotem
jestem robotem i mam romans z kotem 8 pazdziernika 2017, 17:34
nie jestem zoilem. cenię Twoje wiersze, ale trzy ostatnie odbiegają od reszty.
przysłano: 8 pazdziernika 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca