Literatura

młodzi (wiersz)

Yaro

byliśmy młodzi 
  
stworzeni   
na wieki dla siebie 
się wydawało  


nie było tam nikogo 
w wyobraźni 
wyraźne światło  
  
muzyka w duszy  
grać będzie  
  
oszukałaś miłość  
żałowałaś 


myślałem inaczej niż zwykle 
  
stałem w miejscu 
wyjechałaś 

 

w liście krótkim jak moje szorty 
jedno zdanie

zapomnij 

 

byliśmy młodzi 
to nic nie szkodzi

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 13 pazdziernika 2017, 08:59
Tylko to :
"w liście krótkim jak moje szorty
jedno zdanie

zapomnij "

Reszta takie jak wpis rozczarowanego małolata w pamiętniku.
Yaro
Yaro 14 pazdziernika 2017, 11:42
o to właśnie chodzi
by młodzi pisali pamiętniki...

pozdrawiam:-)
przysłano: 12 pazdziernika 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca