Literatura

Maszynoznawstwo 2 (wiersz)

Witold Szwedkowski

przecinak przecina

przebijak przebija

przerywak przerywa

przewijak przewija

 

przekiwak przekiwa

przeginak przegina

przebywak przebywa

przeklinak przeklina

 

przegrzewak przegrzewa

przenijak przenika

przelewak przelewa

przefijak przefika

 

przegnijak przegniwa

przecijak przecija

przekimak przekima

przemijak przemija

 

 

 

 

(styczeń 2016)

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
das
das 4 marca 2018, 00:19
jest nieźle
przysłano: 18 pazdziernika 2017 (historia)

Inne teksty autora

Słowiański przykuc
Witold Szwedkowski
SOR
Witold Szwedkowski
=
Witold Szwedkowski
Żąda dostępu do morza
Witold Szwedkowski
Mentoring
Witold Szwedkowski
Not so blue monday
Witold Szwedkowski
Maszynoznawstwo 2
Witold Szwedkowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca