Literatura

Brzęczyszczykiewicz - po nocy z oddaną godziną (wiersz)

witka

myślę że jesteśmy doglądani

nie śpi wnikliwość

 

w kwadracie podwórza

zielonka jeszcze się nie wyniosła

 

podskubuje moje oczy

huragan nawet o swojskim imieniu

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Beta
Beta 29 pazdziernika 2017, 21:03
To bełkot
witka 30 pazdziernika 2017, 12:12
nie rezygnuj ze szlaczków do póki nie nauczysz się czytać
Beta
Beta 30 pazdziernika 2017, 16:37
Ach ta miłość własna ;-) kochaj siebie dalej i próbuj dorównać Białoszewskiemu :-)
przysłano: 29 pazdziernika 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca