Literatura

to żaden powód do rozwodu (wiersz)

witka

badał mnie

powiedział że ta nasza chwilka w wieczności to jednak zbytek łaski

wprawdzie czujemy tę miętę ale już tylko pryskaną

jak moje włosy

bo wieje Grzegorz powiedziałam stawiająć na biurku grochówkę

tylko zanucił qchnie polowe diabli wiedzą gdzie

guzik

rozpięłam dwa guziki i pytam jak tam z poezją miłosną

częściowo ugryzł się w język powiedział w internecie

teraz to  ssspotówki

na stare lata

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 30 pazdziernika 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca