Literatura

Pogubieni (wiersz)

Ela Kwiecińska

Szukają światła w gęstym mroku

 

szukają prawdy pośród kłamstwa

 

słuchają przewodników ślepych

 

i nie znajdują nic prócz lęku


słaby 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Prawda. Poprawnie złożony w wiersz tekst. Tylko bardzo, bardzo powielający tych co byli w poezji przedtem, stąd oceniamy go tak nisko Elu.
Mi Lo
Mi Lo 3 listopada 2017, 16:35
kilka komunałów wiersza nie czyni
Arian
Arian 25 marca 2019, 22:31
ślepi prowadza ślepców
i rzecz w tym, że mają niewzruszoną nadzieję... matke głupich
przysłano: 1 listopada 2017 (historia)

Inne teksty autora

Nie wszystko stracone
Ela Kwiecińska
Dziecko
Ela Kwiecińska
Poczęcie
Ela Kwiecińska
Oczekiwanie
Ela Kwiecińska
Wniebowzięcie
Ela Kwiecińska
Błogoslawiona chwila
Ela Kwiecińska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca