Literatura

upartego dnia (wiersz)

witka

 

musieliśmy lepiej się ukorzenić

nie za blisko

 

wetknięte na szczęście

w jesiennych cofkach sadzonki ryżu

 

prawo lewo dziargane

jak w zakazanym swetrze od matki

 

i twojej dzielnicy żeby nie spalić

mleka mgły w której

 

czas czeka na sprawdzenie

 

 


słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 4 listopada 2017, 09:41
w każdym słowie jestem
Beta
Beta 5 listopada 2017, 19:09
Niektóre lubią się dziargać korzeniem ;-) powodzenia życzę
przysłano: 3 listopada 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca