Literatura

spotkanie (wiersz)

Yaro

nad morzem

skrzyżowały się  spojrzenia

 

sypki piasek na stopach

 

mewy krzyczą coś 

w uszach cały czas

 

pachniałaś poranną bryzą

 

nocą ognisko 

tanie wino 

 

 tak blisko naszych snów


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
MisiekM
MisiekM 6 listopada 2017, 13:15
jest klimat
jest metafora
jest poezja
szkoda,że tak szybko się kończy
bogna 7 listopada 2017, 12:10
Zwiewne to i blisko snów , dobrych snów . Serdeczności
Yaro
Yaro 7 listopada 2017, 14:00
dziękuję za odwiedziny:-)
przysłano: 5 listopada 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca