Literatura

sos na Pacyfiku (wiersz)

witka

 

z czasów kiedy kino jeszcze dojeżdżało do Mycowa

wtedy to pytany o najświeższą pozycję repertuaru Wasyl

złamał pierwszy przepis kuchni regionalnej opartej na zacierkach

i został prekursorem kateringu w tej części Grzędy Sokalskiej

 

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abc
abc 10 listopada 2017, 17:25
Jak powiedział kiedyś w zbiorze esejów Stanisław Lem, mówiąc o internecie że problem nie będzie to, że dostępne będą treści skrajne, ale że będziemy bombardowani informacjami śmieciowymi, w tym wypadku mamy z tym do czynienia, produkt czekoladopodobny zastępuje nam wiersz, nie mówiąc nic o poezji, bo do niej jak stąd do księżyca.
witka 10 listopada 2017, 17:33
Rewanż dziadku, drogi dziadku ?
Tekst jest umocowany w rzeczywistości w przeciwieństwie do twoich wydumek trzecigo wieku w oparciu tylko o internet.
Jakbyś wszystko co pisał to na konkurs albo akademię ku czci wartości mocno, niezdrowo socjalizujących.
W preciwieństwie do ciebie wyciągam wnioski, nie po to, żeby się odgrywać.Jakoś nie potrafisz nic napisać bez przywołania kogoś, czegoś z sieci. Aż taka mizeria?
A pfuj!!
abc
abc 10 listopada 2017, 17:39
Rewanż, nie to moja subiektywna ocena tego i nie tylko tego tekstu. Dziadku, hm. Pan jest starszy, i zdaje się że nie lubi rzeczowej krytyki. No cóż nie zwykłem kłamać, skoro zamieszcza autor swoje "wiekopomne dzieła" powinien się liczyć z krytyką też niepochlebną względem tekstów.
witka 10 listopada 2017, 17:43
Blaguj sobie pierdoło dalej we własnym przedumanym świecie świecie.
I szkoda czasu na odpowiedzi.
abc
abc 10 listopada 2017, 17:47
Pan śni, tak sobie myślę, ale to przecież całkiem normalne u narcyzów, nie uczestniczę z tych powodów w konkursach, wiec pudło. Metodologia twórcza powstania dzieła nie ma najmniejszego znaczenia, ma znaczenie tylko czy ma się coś ważnego do powiedzenia, ja mam, Pan nie. Przykro mi.
witka 10 listopada 2017, 17:52
Poszedł ty biednemu ...
jestem robotem i mam romans z kotem
jestem robotem i mam romans z kotem 10 listopada 2017, 22:23
co to za pomysł, żeby komentarze pojawiały się po dobie od wpisu.
głupota.
Beta
Beta 11 listopada 2017, 09:09
Bełkot
witka 11 listopada 2017, 10:28
Autor nie odpowiada za brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.
e.kozera 11 listopada 2017, 11:59
Autorze, nie ma tu nic do zrozumienia, jest pustka.
witka 11 listopada 2017, 12:13
przepustka w XXI

pl.pinterest.com/pin/298645019029878320/
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 10 listopada 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca