Literatura

Podziwiam Cię! (wiersz)

DayDreamer

Podziwiam Cię

Za mądre słowa

Za rady pełne słońca

Podziwiam Cię

Za życie przeżyte

Za marzenia odkryte

Podziwiam Cię

Za słowa ukryte

Za szalone chwilę

Podziwiam Cię

Za myśli wyryte

Za pragnienia odczute

Podziwiam Cię

Za to kim jesteś

Za bogate wnętrze

Podziwiam Cię

Za to że żyjesz

Za góry zdobyte

Podziwiam Cię

Za te krótkie chwile

Za szczęścia motyle

Podziwiam Cię

Za to że byłeś

Za to że żyjesz moim życiem!


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 listopada 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca