Literatura

*** zapakowałem słowa / w kufer ciszy (wiersz)

Wiesław Janusz Mikulski


                *
            *      *

zapakowałem słowa
w kufer ciszy

a one wyleciały
skrzydłami nieba

i rozsiadły się na snach
i gwiazdach …




 

 


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 17 listopada 2017 (historia)

Inne teksty autora

ŻYCIE (II)
Wiesław Janusz Mikulski
*** czas tak bardzo / wieje chłodem
Wiesław Janusz Mikulski
CZAS JAK MUR
Wiesław Janusz Mikulski
TAK DZISIAJ JEST
Wiesław Janusz Mikulski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca