Literatura

*** (wiersz)

nenufary-art

wczorajsza diagnoza

zabolała bardziej niż zwykle

 

speszony wyszedłem

przypomniało mi się wszystko...

 

łzy, których nie znałem nigdy wcześniej

podróżna torba

dobre słowo portiera

 

„ dzień dobry, w czym panu pomóc”?

 

na szpitalnym stoliku

ktoś w pośpiechu zostawił obrazek z napisem

 

„Przyjdę i uzdrowię go...”

 

 


przysłano: 24 listopada 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca