Literatura

Odszedłeś (wiersz)

Viktoria

Patrz! Za oknem słońce wschodzi

a ciebie nie ma...

Pogodzić się z tym?

Po co?

Dla kolejnego utrapienia?

Ciebie nie ma...

Odszedłeś, zostawiłeś mnie...

Lecz nie zamierzam czekać...

Szczęścia nie przyniesie mi nic

Bo moje serce jest już z kamienia...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 29 grudnia 2017, 20:32
...adolescencyjna kopia kopii
przysłano: 29 grudnia 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca