Literatura

ciemno (wiersz)

Kuba Nowakowski

wegetarianizm był bliżej niż koszula

był pod żebrem za duszą za rogiem diabła

doczekać przewegetować nie zabić i nie dać życia

robić nic do końca świata i dzień dłużej

 

znałem się na przyprawach i na kłamstwach

szedłem stromą stroną ścieżki

a dłuższa noga kurczyła się jak Chrystus

 

umieranie różni się od śmierci długością zgody


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Beata Derlacz
Beata Derlacz 10 stycznia 2018, 13:45
,,umieranie różni się od śmierci długością zgody"
Podoba mi.się
Anonim
Anonim 2 marca 2018, 18:45
Sorry Kubo, ale jak dla mnie masło maślane, ale znam Cię z dzieciństwa i
domyślam się że dla Ciebie ma to sens.
przysłano: 10 stycznia 2018 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
sensodyna
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca