Literatura

Buty (wiersz)

Konrad Koper

Powinienem dokładnie związać wszystkie sprawy,

by starannie założyć buty.

Niestety zawiodłem siebie,

potykam się o rozwiązane sznurowadła.

              P.S

Widzieliście reklamę butów?

 

 

 

 

 

 


niczego sobie 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 19 stycznia 2018, 17:52
sznurowadła za długie ....
Katowicki Pierrot
Katowicki Pierrot 22 stycznia 2018, 23:25
Dobry wiersz, pozdrawiam
przysłano: 19 stycznia 2018 (historia)

Inne teksty autora

Mgła
Konrad Koper
O moim życiu
Konrad Koper
Ziemia
Konrad Koper
Woda i chleb
Konrad Koper
Cząstka
Konrad Koper
Medal
Konrad Koper
Taniec
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca