Literatura

the hell come (wiersz)

Jakub Zoltowski

liczę palce

czas przelatujący pomiędzy nimi

imiona osób 
o których warto pamiętać
 
zatopione statki
 
zedrzyj je ze mnie
zapisz czarnym atramentem moje imię i nazwisko
jestem stary i i tak nic ze mnie nie zostanie

fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 23 stycznia 2018, 14:11
"jestem stary i i tak nic ze mnie nie zostanie"

..ge-nial-ne...................zwłaszcza spójniki łączne

nie omieszkam podkreślić "tytuł"
Ir
Ir 23 stycznia 2018, 21:03
Te anglojęzyczne tytuły to jakaś chora maniera.
przysłano: 23 stycznia 2018 (historia)

Inne teksty autora

Zamknięte niebo
Jakub Zoltowski
Tak mało, a tak wiele.
Jakub Zoltowski
Tak mało, a tak wiele.
Jakub Zoltowski
Ptak
Jakub Zoltowski
Dłonie
Jakub Zoltowski
Wiedźmin- Powrót Króla
Jakub Zoltowski
Gdyby człowiek był zły.
Jakub Zoltowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca