Literatura

Berenika w Białogardzie (wiersz)

Tomasz Kucina

 

 

Berenika -w- Białogardzie

Blada Bladź -w- Baletkach, Barbie

Bladym Brzaskiem -w- Bordo Bikini

Biegnie Boso -z- Boomboxem -z- Birmy

Bogoburcza Bezpardonowa

Bojówkarka Bezideowa

Bystro Brana Barowiczanka

Bookcrossingu, Boysbandów - Branka

Błon Bezecnych Bosska i Boska

Bezgraniczna i Balzakowska

Bozia Brailla, Biustu Balbinka

Bibliolożka, Business Brydżystka

Blanszowana -i- Bez_pardonu

Biegnie Bździągwa -z- Byłą Błoną

Bezsercowi Brechtają -z- Boczku!

"Bazarowo Babe Botoksu!"

Brokat_ Bóstwo i Bella Beki

Beksa-lala Bel-canto Bessy

Badylara, Bożyszcze, - Boże?

Była -w- Bronxie, -w- Bulońskim Borze

Beletrystka, - Behawiorszczyzna

Bez Bielizny, - Bliska, - Bezwstydna

 

 


przysłano: 25 stycznia 2018 (historia)

Inne teksty autora

Babsztylnik
Tomasz Kucina
Tożsamość Harper
Tomasz Kucina
Mikro-wymiar
Tomasz Kucina
Czarny Harlem
Tomasz Kucina
Inauguracje kawiarni
Tomasz Kucina
Narodziny Zbawiciela
Tomasz Kucina
Fałszowane fanatyzmy
Tomasz Kucina
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca