Literatura

koniec świata (wiersz)

niewiara

zawiodłam się
na twoim końcu świata.
miało boleć
dzieci zabierane matkom
totalna wojna
łzy
wyrywane języki
jednolici ludzie
bezpoezja
czarna miłość
A widziałam tylko Ciebie
przyszedłeś,
spokojnie zgasiłeś żarówkę
mojej świadomości,
która i tak,
juz dawno nie dawała światła.

słaby+ 11 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Magda
Magda 3 lutego 2007, 15:14
Super o to mo chodziło!!
Magda
Magda 3 lutego 2007, 15:14
Super o to mi chodziło!!
Ted 7 czerwca 2007, 21:12
interesujace to tyle:)
przysłano: 10 grudnia 2001

Inne teksty autora

sens
niewiara

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca